ANTRENEAZĂ-TE CU MINE

Sunt disponibil pentru o colaborare cu jucătorii profesioniști din circuitele ITF, WTA sau ATP ca preparator fizic.

Anii petrecuţi în tenisul de performanţă, participând la numeroase turnee WTA, ATP, MASTERS şi GRAND SLAM-URI, m-au ajutat să înţeleg foarte bine lucrurile cu care se confruntă un jucător profesionist.
Atunci când vorbim de un program personalizat al pregătirii fizice, trebuie luate în calcul informaţiile antrenorului de tenis referitoare la mijloacele de pregătire folosite în antrenamentele de tenis precedente dar şi viitoare, turneele ce urmează a fi disputate şi analiza biochimică.
În funcţie de aceşti parametrii se poate întocmi o planificare personalizată, totodată fiindu-mi cunoscute evaluarea şi testarea fizică a sportivului.

8 CELE MAI IMPORTANTE RECOMANDĂRI PENTRU JUCĂTORII PROFESIONIŞTI DE TENIS

DOWNLOAD GRATUIT

Vă aduc în atenţie 8 cele mai importante recomandări pentru jucătorii profesionişti de tenis.

Descărcarea fişierului este simplă şi gratuită. Introduceţi numele dumneavoastră împreună cu adresa de email şi o să puteţi descărca un fişier pdf cu cele mai frecvente 8 greşeli realizate de jucătorii tineri. O să primiţi link-ul de descărcare şi prin email.

  Putem să te contactăm prin email? *

  Folosim informaţiile furnizate de tine în acest formular pentru a păstra legătura. Te vom anunţa despre materialele noi apărute pe acest website, cursurile disponibile şi informaţii despre seminarii. Te poţi dezabona în orice moment accesând link-ul din subsolul emailului primit de la noi. Pentru mai multe informaţii te rugăm să citeşti Politica de Confidenţialitate.


  ANTRENOR PERSONAL

  Putem colabora pentru a dezvolta pregătirea fizică specifică şi nespecifica astfel încât să obţii rezultatele dorite prin două modalităţi:
  • Prin a fi prezent pe o perioadă delimitată la locul de activitate personal (Bucureşti sau Târgu Jiu);
  • ONLINE, prin programe trimise la distanţă.

  Pentru o colaborare eficientă, chiar şi de la distanţă, este necesară evaluarea şi testarea fizică efectuate personal fie la baza sau clubul unde activează sportivul fie la locul de desfăşurare al activităţii mele personale (Bucureşti sau Târgu Jiu).

  • COLABORARE ONLINE

   Păstrăm legătura în permanenţă

   La fiecare 2 zile este necesară o discuţie pentru a fi la curent cu evoluţia din timpul antrenamentului efectuat.

   În funcţie de feedbackul primit de la sportiv programul poate fi uşor adaptat indiferent că suntem faţă în faţă sau se lucrează la distanţă.

  ANTRENAMENTE

  Lecţii pentru dezvoltarea vitezei de reacţie specifică

  EŞTI INTERESAT?

  În cazul în care eşti interesat de o eventuală colaborare completează formularul şi ne auzim în cel mai scurt timp.

   CE SPUN SPORTIVII

   Am rugat sportivii să descrie în câteva cuvinte colaborarea dintre noi de-a lungul timpului.

   "În opinia mea, Daniel Tudorache a atins un nivel excepţional în profesia de pregătire fizică şi nu aş ezita să îl recomand altor jucători de top la nivel mondial."

   Sorana Cîrstea

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel a avut abilităţile de a mă antrena, dezvoltându-mi calitatea jocului prin pregătirea fizică."

   Marius Copil

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie, lucruri esenţiale în jocul de dublu."

   Horia Tecău

   Jucător profesionist de tenis

   "Fără nicio urmă de îndoială, abilitatea lui Daniel de a înţelege şi a antrena cele mai subtile aspecte în pregătirea fizică a adus un beneficiu enorm atât pentru creşterea performanţei cât şi sănătăţii mele."

   Florin Mergea

   Jucător profesionist de tenis

   AFLĂ PRIMUL NOUTĂŢILE

   Abonează-te la newsletter şi o să primeşti un email atunci când vor fi publicate articole noi pe website împreună cu informaţii despre seminariile susţinute de mine.
   Nu îmi place acele e-mailurile nedorite (SPAM) la fel cum cred că nici ţie nu îţi plac aşa că nu o să îţi scriu decât atunci când am ceva important să îţi transmit. Poţi să te dezabonezi în orice moment.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.