/
Apariţii Media
EnglishFrenchGermanRomanian
Apariţii Media

Mai jos regăsiţi o serie de articole din diferite publicaţii.

Articol Ovidiu Blag Daniel Tudorache

OVIDIUBLAG.RO

iulie 4, 2019 ,

Expert în pregătirea fizică, Daniel Tudorache se poate lăuda cu foarte multe dar n-o face. Pentru el vorbesc rezultatele ori acestea sunt la nivel foarte înalt.

ASUL DE INIMĂ BUNĂ


Fie că a fost vorba despre colaborări excepționale precum cele cu Irina Begu, Sorana Cîrstea, Raluca Olaru, Florin Mergea, Horia Tecău și Marius Copil sau cele cu copii de-o șchioapă aflați la primii lor pași în tenis, Daniel Tudorache și-a pus conoștințele și sufletul pe masă pentru a construi ceva temeinic.
Pornind de la faptul că e primul antrenor de pregătire fizică cu carte de muncă din istoria acestei profesii în România, amintind apoi de celebrul Nick Bollettieri, cel care i-a făcut în scris o recomandare în termeni extrem de laudativi și ajungînd poate la recordul de-a fi colaborat simultan cu Mergea și Tecău în momentul în care aceștia jucau unul împotriva celuilalt finala de la Madrid sau pe cea din Turneul Campionilor, Daniel Tudorache poate fi considerat un reper în materie.

LIBERTATEA

28 Iul. 2017 22:55 , de Daniel Conţescu

Marius Copil, cel mai valoros jucător de tenis al țării, o apără pe Simona Halep. ”România nu i-a dăruit nimic”!

L-A ANGAJAT FULL-TIME PE DANIEL TUDORACHE


Marius Copil va pleca în SUA însoțit doar de preparatorul fizic Daniel Tudorache, proaspăt cooptat în lot. Antrenorul său, Andrei Mlendea, va rămâne în țară, pentru a fi alături de soția care urmează să nască. Tudorache lucrează de circa o lună cu Copil, dar se știu parcă de-o viață. S-au cunoscut în 2012, când specialistul era în echipa Irinei Begu, au întrerupt colaborarea în 2015, când Tudorache i s-a dedicat lui Florin Mergea, iar de circa o lună e full-time cu Marius. ”Am lucrat cu toate jucătoarele noastre, mai puțin cu Simona Halep. Acum, Marius vrea să fiu tot timpul cu el, să-I asigur spatele, cum se spune, lucrăm full-time. Marius este un jucător serios, nu face nazuri la pregătire. Muncește mult, face tot ce îi cer. Poate prea mult, uneori”, spune Tudorache, trecut și pe la Academia Nick Bollettieri.

Articol Libertatea Daniel Tudorache Marius Copil
Daniel Tudorache Marius Copil Novak Djokovic tennis conditioner

PROSPORT

IMAGINEA ZILEI | Djokovic şi “fraţii” români. Conaţionalii noştri îl ajută pe fostul lider ATP să pregătescă duelurile cu Federer şi Nadal


Nu doar Copil îl ajută pe Nole să îşi recapete forma, alături de sârb fiind şi echipa arădeanului. Andrei Mlendea, Daniel Tudorache – antrenori, şi Cristian Drăghiceanu – preparator fizic, au asistat la meciul amical dintre Novak şi Marius.

GSP.RO

Marius Copil s-a antrenat cu Novak Djokovici înaintea primului turneu din 2018


Andrei Mlendea, antrenorul lui Marius Copil și viitorul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, a postat pe Facebook o imagine în care cei doi jucători de tenis apar unul lângă celălalt. În poză se regăsește și preparatorul fizic al românului, Daniel Tudorache.

TENISITE.INFO

A venit şi rândul lui Marius Copil să se antreneze cu Novak Djokovic.


Marius a postat instantaneele de colecţie cu Nole – în care apar şi antrenorul Andrei Mlendea şi preparatorul fizic Daniel Tudorache – pe Instagram, iar ceva mai târziu pe Instagram Story a revenit cu o fotografie de la sală, unde îl putem vedea şi pe tânărul Nicolae Frunză.

DOARTENIS.RO

de Andrei Constantinescu – 24/05/2013

Irina Begu, alături de antrenorul Gabi Moraru și de preparatorul fizic Daniel Tudorache


Mai sus o vedeți alături de antrenorul ei, Gabriel Moraru, și de preparatorul fizic Daniel Tudorache, după antrenamentul de ieri, ultimul făcut în țară înaintea plecării spre Paris, acolo unde Irina va juca pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Cum ieri Andreea Mitu a fost învinsă în turul secund al calificărilor, înseamnă că pe tabloul principale de la Roland Garros vom avea 6 jucătoare: Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Cadanțu și Alexandra Dulgheru, aceasta din urmă valorificându-și clasamentul protejat pentru a fi direct acceptată pe tablou.

La masculin, sigur de participare e doar Victor Hănescu. Adrian Ungur joacă azi, de la ora 11.00, contra americanului Steve Johnson, în turul decisiv de calificare.

Articol Irina Begu Gabi Moraru si preparatorul fizic Daniel Tudorache
Cantonament lot national Cheile Gradistei Daniel Tudorache

FRT.RO

21.10.2015

”Juniorii au un program draconic în acest cantonament, cu două antrenamente intense pe zi, unul dimineață și unul dupa-amiază, și cu alte activități specifice. Până acum, sportivii au avut o atitudine serioasă, dorindu-și din ce în ce mai mult să se autodepășească”, a declarat preparatorul fizic Daniel Tudorache

LOTURILE NAȚIONALE ÎN CANTONAMENT LA CHEILE GRĂDIȘTEI


Federația Română de Tenis organizează în această perioadă (18-31 octombrie) un prim cantonament la Cheile Grădiștei, pentru o parte din loturile naționale U18. Stagiul de pregătire este desfășurat în vederea participării la competițiile americane Eddie Herr International Junior Championships și Junior Orange Bowl, din acest sfârșit de an.

AFLĂ PRIMUL NOUTĂŢILE

Abonează-te la newsletter şi o să primeşti un email atunci când vor fi publicate articole noi pe website împreună cu informaţii despre seminariile susţinute de mine.
Nu îmi place acele e-mailurile nedorite (SPAM) la fel cum cred că nici ţie nu îţi plac aşa că nu o să îţi scriu decât atunci când am ceva important să îţi transmit. Poţi să te dezabonezi în orice moment.

Apasă Enter pentru a căuta

Coş Cumpărături

Niciun produs în coș.