CONCURS

Ești părintele* unui sportiv?
PARTICIPĂ GRATUIT LA SEMINARUL DE PREGĂTIRE FIZICĂ din 04-05 Decembrie 2021.

Înscrie-te completând formularul de mai jos.

DETALII CONCURS

Concursul se adresează tuturor părinților de sportivi care nu practică meseria de antrenor sau preparator fizic.

Numărul maxim de participanți este limitat la 10. Se aplică regulă: primul venit, primul servit.

Concursul se desfășoară de pe 30.11.2021, de la ora 16:00, până pe 02.12.2021, la ora 22:00.

Pentru mai multe detalii vă rog să citiți termenii și condițiile de mai jos.

Pentru înscriere tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.

  SEMINAR DANIEL TUDORACHE - stagiul 4

  Tematică: Pregătirea fizică specifică. Periodizare / Întocmirea planificării.

  Locaţie: BRAȘOV

  Perioada: 04-05 Decembrie 2021

  Preţ: 200 euro

  Mai multe detalii aici:

  SEMINAR DANIEL TUDORACHE – stagiul 4

  TERMENI ȘI CONDIȚII

  1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL

  ORGANIZATOR: DANIELTUDORACHE PERFORMANCE S.R.L., CUI 41730550, J40/13351/2019 B-dul Constantin Brâncoveanu, Nr. 4, Bloc 12A, Scara 3, et. 2, Ap. 102, Bucureşti. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook.

  Regulamentul va fi făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricărui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislației în vigoare.

  2. CONDIȚII DE PARTICIPARE

  Campania se adresează doar celor ce se înregistrează aici https://danieltudorache.ro/concurs/ și care îndeplinesc următoarele condiții:
  – Părinți ai sportivilor

  Dacă părinții practica meseria de antrenor sau preparator fizic, aceștia nu pot participa.

  3. ACCEPTAREA REGULILOR

  Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de DANIELTUDORACHE PERFORMANCE S.R.L., cât și acceptarea regulamentului Facebook.

  4. DURATA CONCURSULUI

  Concursul se desfășoară de pe 30.11.2021, de la ora 16:00, până pe 02.12.2021, la ora 22:00. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

  5. MECANISM DE PARTICIPARE

  Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și urmeze și următorii pași:

  – Să completeze formularul de pe pagină: https://danieltudorache.ro/concurs/

  Participarea poate fi introdusă o singură dată. DANIELTUDORACHE PERFORMANCE S.R.L. își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, mail-uri multiple, nume false, etc.)

  6. PREMIUL

  Campaniei pune la dispoziti va fi premiat cu unul dintre următoarele premii [lista premiilor aici, plus valoarea lor și descrierea lor].
  Campania oferă primilor 10 participanți care indelplinesc condițiile de la punctul 2 o intrare gratuită la cursul de pregătire fizică ce va avea loc la Brașov în data de 04-05 decembrie 2021.

  Nu este acceptată substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii. Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului.

  Fiecare participant va fi contactat telefonic iar premierea se face în baza participării prin completarea formularului de pe pagină: https://danieltudorache.ro/concurs/

  Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială a organizatorului, alături de modalitatea în care au fost aleși.

  7. ȘANSA DE CÂȘTIG

  Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament. Numărul maxim de premii acordate este de 10. Se aplica regulă primul venit, primul servit.

  8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Prin participare, accepți că DANIELTUDORACHE PERFORMANCE S.R.L. poate prelucra datele tale personale (imagini, telefon, nume, email etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigătorilor, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.

  Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).

  9. TERMENI ȘI CONDIȚII

  Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil).

  Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.

  10. RĂSPUNDERE LIMITATĂ

  Prin participare acceptați să eliberați DANIELTUDORACHE PERFORMANCE S.R.L., filialele sale, partenerii, reprezentanții, angajații, succesorii și directorii de orice răspundere pentru boala, vătămarea, decesul, litigiile și pagubele viitoare, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (îi) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor.

  11. DISPUTE

  Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.

  Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe situată în România + București, competentă. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.

  12. ÎNCETAREA CONCURSULUI

  Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului.

  *Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nu ai niciun produs în coș.