Metrologie Sportivă

În domeniul sportiv, antrenamentul susținut de analiza condiției fizice și colectarea datelor a devenit esențial. Am investit constant în cele mai performante și inovative dispozitive. Echipamentele și dispozitivele de măsurare ne ajută în conturarea unei imagini clare și exacte asupra condiției fizice a unui sportiv și totodată în crearea unei fișe pentru o analiză pe termen lung. Datele înregistrate sunt stocate într-un profil personal pentru fiecare sportiv. La fiecare testare/măsurare, datele sunt adăugate în profilul sportivului, obținându-se astfel un raport cu progresul sau regresul sportivului într-o perioadă determinată de timp.

Performanțele dobândite în sportul de înaltă performanță vin ca urmare unei munci de ani de zile depusă de o echipă formată din sportiv, antrenor, nutriționist, kinetoterapeut, psiholog, și fiziolog. Dintr-o perspectivă pur competițională toți împărtășesc același scop – sportivul să își atingă capacitatea optimă de performanță în ziua și momentul potrivit. Trebuie deci să fim capabili să oferim măsurări corecte și de încredere pentru ambele, performanță și acei factori care influențează performanța atletică.

Acest lucru permite antrenorului și sportivului, să evalueze, cât mai exact posibil, starea actuală a sportivului, pregătirea pentru performanță, nivelurile de care este nevoie pentru a ajunge să exceleze și ulterior să identifice strategii pentru realizarea acestora. De asemenea, folosim măsurarea pentru a ajuta la evaluarea performanței și rezultatele pregătirii. Analiza și găsirea explicațiilor pentru performanțele mai bune sau mai slabe pentru a genera viitoarele planuri de antrenament și a facilita îmbunătățirea performanței.

În portofoliu meu se regăsesc dispozitive de la producători renumiți în domeniu cum ar fi OPTOJUMP, GYKO, MICROGATE, MYOTEST.

Scurtă descriere a sistemului Optojump

Optojump permite înregistrarea imaginilor din timpul testării fizice efectuate, sincronizându-le cu măsurătorile. Acest lucru permite o verificare încrucișată între date și imagini permițând o analiză complexă.

Software
Interfața de gestionare a sistemului este împărțită în 3 secțiuni principale
– Date sportivi
– Teste
– Rezultate

Sportivi
Aceasta este secțiunea în care sunt create și catalogate profilurile sportivilor. Fiecare profil poate conține o serie de date (date personale, note, fotografii ale sportivului, etc.).

Teste
Gestionarea, configurarea și efectuarea unor noi teste (sărituri, reacție, alergare, etc.).
În timpul testării, se primesc trei tipuri de feedback în timp real: numeric, grafic și video. Odată ce testul este confirmat, toate cele trei tipuri de date sunt salvate și rămân disponibile pentru o analiză imediată sau consultare ulterioară.

Rezultate și analize video
În această secțiune se pot accesa testele efectuate anterior în orice moment. Imaginile pot fi comparate cu datele (numerice și grafice). Suportul video este de mare ajutor pentru a-și „aminti” modul în care sportivul a efectuat un test cu săptămâni sau luni înainte. Datorită videoclipurilor orice anomalie în datele numerice este ușor de identificat. Imaginile video sunt sincronizate cu valorile înregistrare. Acest lucru face posibil să se constate ce s-a întâmplat când au fost înregistrate un anumit set de date (ex.: dacă un timp de contact pare prea lung, cauza poate fi determinată prin observarea imaginilor în momentul în care valoarea a fost înregistrată).
Viteza videoclipului poate fi redusă până la cadru cu cadru sau la o imagine statică. Soft-ul permite desenarea pe imaginea statică. În secțiunea rezultate este de asemenea posibilă compararea a două sau mai multe teste (ex.: se poate constata performanța unui sportiv pe o perioadă de timp sau compararea rezultatelor de la testarea a doi să mai mulți sportivi).

EŞTI INTERESAT?

Investesc constant în diversificarea portofoliului de produse pentru a facilita performanța în sport.

Pentru a programa o evaluare/testare fizică puteți folosi formularul alăturat sau mă puteți contacta telefonic la numărul de telefon: +40 722 305 458.

Detaliile referitoare la numărul de testări, perioada și exercițiile necesare se stabilesc în urma unei discuții telefonice, fiind nevoie de un background al sportivului în prealabil.

  GALERIE FOTO TESTĂRI FIZICE

  CE SPUN SPORTIVII

  Am rugat sportivii să descrie în câteva cuvinte colaborarea dintre noi de-a lungul timpului.

  "În opinia mea, Daniel Tudorache a atins un nivel excepţional în profesia de pregătire fizică şi nu aş ezita să îl recomand altor jucători de top la nivel mondial."

  Sorana Cîrstea

  Jucător profesionist de tenis

  "Daniel a avut abilităţile de a mă antrena, dezvoltându-mi calitatea jocului prin pregătirea fizică."

  Marius Copil

  Jucător profesionist de tenis

  "Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie, lucruri esenţiale în jocul de dublu."

  Horia Tecău

  Jucător profesionist de tenis

  "Fără nicio urmă de îndoială, abilitatea lui Daniel de a înţelege şi a antrena cele mai subtile aspecte în pregătirea fizică a adus un beneficiu enorm atât pentru creşterea performanţei cât şi sănătăţii mele."

  Florin Mergea

  Jucător profesionist de tenis

  AFLĂ PRIMUL NOUTĂŢILE

  Abonează-te la newsletter şi o să primeşti un email atunci când vor fi publicate articole noi pe website împreună cu informaţii despre seminariile susţinute de mine.
  Nu îmi place acele e-mailurile nedorite (SPAM) la fel cum cred că nici ţie nu îţi plac aşa că nu o să îţi scriu decât atunci când am ceva important să îţi transmit. Poţi să te dezabonezi în orice moment.

   Start typing and press Enter to search

   Shopping Cart

   Nu ai niciun produs în coș.