/
/
Florin Mergea
 • Daniel Tudorache impreuna cu Florin Mergea 06.09.2003

  Daniel Tudorache împreună cu Florin Mergea

  06.09.2003

 • Daniel Tudorache impreuna cu Florin Mergea 23.08.2015

  Florin Mergea

  23.08.2015

 • Daniel Tudorache impreuna cu Florin Mergea 20.08.2015

  Daniel Tudorache împreună cu Florin Mergea

  20.08.2015

Florin Mergea

Colaborare: Aprilie 2015 – Februarie 2016; Prezent

Florin Mergea este un jucător profesionist de tenis atât în turneele de dublu cât şi de simplu. A ajuns în finala World Tour Finals din circuitul ATP în anul 2015 şi a câştigat titlul de ATP MASTERS în Mutua Madrid Open în acelaşi an. Poziţia cea mai înaltă atinsă în clasamentul mondial ATP este: nr. 7 la dublu în (Iulie, 2015).

 

„Am început colaborarea cu Daniel Tudorache în 2003 atunci când am participat la turneul US OPEN pentru juniori. Colaborarea noastră a continuat până în Aprilie 2015, când a devenit antrenorul meu oficial în pregătirea fizică şi m-a ajutat în întregime să obţin cele mai bune rezultate:

Câştigarea turneului Madrid Masters în 2015;
Semifinală la Wimbledon în 2015;
Finală la Turneul Final al Campionilor în 2015.

Fără nicio urmă de îndoială, calităţile lui Daniel de a înţelege şi a antrena cele mai subtile aspecte în pregătirea fizică mi-au adus un beneficiu atât pentru creşterea performanţei cât şi sănătăţii mele. În mod deosebit, Daniel a fost esenţial în dezvoltarea abilităţii mele de a ajunge în spatele mingii cât de rapid este omenesc posibil. Unul din elementele esenţiale pentru un jucător de tenis este accelerarea. Din moment ce terenul de tenis nu oferă suficient spaţiu pentru atingerea vitezei maxime, primul pas şi accelerarea sunt elemente cheie pentru deplasarea în tenis.

Daniel m-a antrenat şi mi-a recomandat o serie întreagă de exerciţii de pliometrie, termen folosit pentru descrierea exerciţiilor ce folosesc elasticitatea naturală a muşchilor pentru a creea reacţii explozive de forţă prin contractarea fibrei musculare. Acest lucru m-a ajutat să îmi găsesc forţa explozivă şi să îmi îmbunătăţesc jocul într-un mod semnificativ. Reuşita în acest aspect al tenisului mi-a dus jocul la un alt nivel permiţându-mi să joc cu o încredere mai mare.

Opinia mea ca jucător profesionist de tenis este că Daniel Tudorache este un preparator fizic excepţional care a ajuns la cel mai înalt nivel în această profesie şi continuă să dea dovadă de abilităţi extraordinare în meseria de preparator fizic.”

Galerie Imagini

Apasă Enter pentru a căuta

Coş Cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.