/
/
Horia Tecău
  • Poza Featured Daniel Tudorache Horia Tecau

    Horia Tecău

  • Poza Featured Horia Tecau Daniel Tudorache

    Horia Tecău

Horia Tecău

Colaborare Mai 2015 – Noiembrie 2015

Horia Tecău, poziţie curentă în clasamentul mondial la dublu nr. 19. A trecut la profesionişti în 2003 şi a ajuns în finală de dublu în 2010, 2011 şi 2012 la turneul Wimbledon cu Robert Lindstedt înainte de câştigarea finalei în 2015 cu Jean-Julien Rojer. A câştigat de asemenea turneul Australian Open în 2012 la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands şi Turneul ATP WORLD Tour în 2015 cu Rojer.

„Pe perioada colaborării din anul 2015, Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie specifică, atât de importante în jocul de dublu. Pentru a reuşi acest lucru, Daniel m-a făcut să mă concentrez pe tiparul mişcărilor corecte în timpul antrenamentelor.

Deseori, acest tip de antrenament nu este unul practicat de către antrenorii de pregătire fizică, mai ales de cei care nu au profesat în tenis. Câteodată am lucrat doar la jocul de picioare; alteori am efectuat exerciţii mai complexe de implicare a corpului în menţinerea echilibrului. De multe ori, Daniel folosea CONURI COLORATE şi materiale specifice dezvoltării echilibrului şi alţi markeri pentru crearea modelelor de mişcare specifică, pentru a dezvolta cu adevărat toate aspectele ce privesc echilibrul, în timp ce scopul a fost întotdeauna executarea exerciţiilor cu un joc de picioare corect.

În opinia mea, Daniel Tudorache a ajuns la un nivel de excelenţă în profesia de antrenor în pregătirea fizică şi este cu siguranţă unul dintre cei mai buni antrenori la nivel mondial având abilitatea de a îmbunătăţii jocul de tenis pentru jucătorii de elită.”

Galerie Imagini

Competitii si cantonamente 2015 – 2017

Apasă Enter pentru a căuta

Coş Cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.