Horia Tecău

Horia Tecau Daniel Tudorache preparator fizic tennis conditioning 2

Horia Tecău Horia Tecău Horia Tecău

Colaborare:

Colaborare Mai 2015 – Noiembrie 2015

Horia Tecău

Horia Tecău, poziţie curentă în clasamentul mondial la dublu nr. 19. A trecut la profesionişti în 2003 şi a ajuns în finală de dublu în 2010, 2011 şi 2012 la turneul Wimbledon cu Robert Lindstedt înainte de câştigarea finalei în 2015 cu Jean-Julien Rojer. A câştigat de asemenea turneul Australian Open în 2012 la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands şi Turneul ATP WORLD Tour în 2015 cu Rojer.

„Pe perioada colaborării din anul 2015, Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie specifică, atât de importante în jocul de dublu. Pentru a reuşi acest lucru, Daniel m-a făcut să mă concentrez pe tiparul mişcărilor corecte în timpul antrenamentelor.

Deseori, acest tip de antrenament nu este unul practicat de către antrenorii de pregătire fizică, mai ales de cei care nu au profesat în tenis. Câteodată am lucrat doar la jocul de picioare; alteori am efectuat exerciţii mai complexe de implicare a corpului în menţinerea echilibrului. De multe ori, Daniel folosea CONURI COLORATE şi materiale specifice dezvoltării echilibrului şi alţi markeri pentru crearea modelelor de mişcare specifică, pentru a dezvolta cu adevărat toate aspectele ce privesc echilibrul, în timp ce scopul a fost întotdeauna executarea exerciţiilor cu un joc de picioare corect.

În opinia mea, Daniel Tudorache a ajuns la un nivel de excelenţă în profesia de antrenor în pregătirea fizică şi este cu siguranţă unul dintre cei mai buni antrenori la nivel mondial având abilitatea de a îmbunătăţii jocul de tenis pentru jucătorii de elită.”

Poza Featured Daniel Tudorache Horia Tecau
Poza Featured Horia Tecau Daniel Tudorache

Galerie Imagini

Distribuie Articolul:

Dorești să te diferențiezi prin obținerea unui avantaj competitiv în tenis?

Ai la dispoziție două opțiuni. Completează formularul alăturat sau contactează-mă direct la numărul +4 0722 305 458.

După o discuție detaliată despre background-ul tău și obiectivele pe care le ai, îți recomand o evaluare și testare fizică. Pe baza rezultatelor obținute, poți alege fie programele de pregătire fizică online, fie sesiuni de antrenament live. Momentan, mă găsești în București și sunt pregătit să te însoțesc pe drumul către succesul în tenis!

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Te-ar putea interesa și: