Irina-Camelia Begu

Irina Camelia Begu Daniel Tudorache preparator fizic tennis conditioning

Irina-Camelia Begu Irina-Camelia Begu Irina-Camelia Begu

Colaborare Aprilie 2011 – Mai 2013

Irina-Camelia Begu

Irina-Camelia Begu (n. 26 august 1990, București, România) este o jucătoare română de tenis. Cea mai bună poziție în clasamentul WTA la simplu este locul 22 mondial, atins în august 2016, iar la dublu tot locul 22 mondial, la 1 octombrie 2018. Begu a câștigat patru titluri la simplu și nouă titluri la dublu în WTA Tur. Ea a câștigat, de asemenea, un titlu de simplu în seria WTA 125, precum și 12 titluri de simplu și 19 de dublu pe Circuitul ITF.
„Am avut privilegiul de a lucra cu Daniel Tudorache. Sub îndrumarea sa, am experimentat o îmbunătățire semnificativă a rezistenței cardiovasculare, un aspect crucial pentru performanța mea pe teren. Daniel a conceput programe de antrenament care s-a dovedit a fi extrem de eficiente, reflectându-se nu doar în capacitatea mea îmbunătățită de a face față efortului susținut, dar și în abilitatea mea de a răspunde rapid și eficient în joc. Este clar pentru mine că Daniel Tudorache este un antrenor de pregătire fizică de excepție, al cărui profesionalism și dedicare au avut un impact semnificativ asupra progresului meu.”
Irina Begu impreuna cu Daniel Tudorache preparator fizic
Irina Begu impreuna cu Daniel Tudorache preparator fizic

Distribuie Articolul:

Dorești să te diferențiezi prin obținerea unui avantaj competitiv în tenis?

Ai la dispoziție două opțiuni. Completează formularul alăturat sau contactează-mă direct la numărul +4 0722 305 458.

După o discuție detaliată despre background-ul tău și obiectivele pe care le ai, îți recomand o evaluare și testare fizică. Pe baza rezultatelor obținute, poți alege fie programele de pregătire fizică online, fie sesiuni de antrenament live. Momentan, mă găsești în București și sunt pregătit să te însoțesc pe drumul către succesul în tenis!

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Te-ar putea interesa și: