/
/
Marius Copil
  • null

    US OPEN

    cu Marius Copil

  • Marius Copil 2

    Sesiune Antrenament

    cu Marius Copil

Marius Copil

Colaborare 2012 – 2015; 2017-2018

Marius Copil este un jucător profesionist de tenis din turneul ATP World Tour, ATP Challenger Tour şi membru al echipei naţionale din Cupa Davis.

Am colaborat cu Daniel Tudorache din februarie 2012 până în Septembrie 2015. Antrenamentele pentru pregătire fizică conduse de Daniel au fost de nepreţuit pentru mine, el fiind esenţial în dezvoltarea „mobilităţii” denumită că „forţa” în tenis. În ceea ce priveşte îmbunătăţirea mobilităţii, Daniel a înţeles cum să folosească o serie de tehnici cum ar fi antrenamentele uniplanare şi multiplanare pentru a construi cu adevărat fundaţia pentru îmbunătăţirea mobilităţii mele.

Daniel m-a învăţat de asemenea cum să îmi antrenez mişcările, nu în mod necesar grupele de muşchi şi mi-a explicat importanţa înţelegerii diferenţei dintre deplasare şi muşchi. Nu există nicio urmă de îndoială în mintea mea, că, rutina pregătirii lui Daniel in pregătirea fizică, m-a ajutat la îmbunătăţirea mobilităţii şi mi-a arătat ce cunoştinţe excepţionale deţine în acest domeniu.

Daniel a avut abilităţile de a mă antrena şi învaţă, dezvoltându-mi astfel calitatea jocului prin pregătirea fizică. Petrecând destul de mult timp în preajma lui mi-am dezvoltat şi calităţile specifice deplasării, reuşind astfel să obţin rezultatele care îmi trezesc cele mai frumoase amintiri.

În concluzie, părerea mea este că, Daniel Tudorache este un antrenor de pregătire fizică excepţional de la care mulţi jucători profesionişti au foarte multe lucruri de învăţat.

Galerie Imagini

Apasă Enter pentru a căuta

Coş Cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.