Sorana Cîrstea

Sorana Cirstea Daniel Tudorache preparator fizic tennis conditioning 2

Sorana Cîrstea Sorana Cîrstea Sorana Cîrstea

Colaborare 2015 – 2017

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea este o jucătoare profesionistă de tenis, ce a ajuns până pe poziţia cu numărul 21 în clasamentul WTA mondial în August 2013. Sorana a jucat sferturi de finală la French Open şi finala la Rogers CUP.

„Aş vrea să împărtăşesc experienţa dobândită prin colaborarea cu Daniel Tudorache. Având în vedere importanţa schimbărilor de direcţie, Daniel a lucrat cu mine la îmbunătăţirea schimbării de direcţie şi în special a vitezei de reacţie a primului pas. Pentru a realiza acest lucru, Daniel a folosit o serie de exerciţii pentru dezvoltarea vitezei de reacţie specifică, prin mijloace ale semnalelor auditive sau vizuale.

Lucrând la capitolul schimbărilor de direcţie prin „drill-ul” Lateral Skaters to Sprint – exerciţiu de pliometrie cu sprint, m-a ajutat în deplasarea specifică. De asemenea, m-a ajutat să îmi îmbunătăţesc flexibilitatea. Daniel m-a îndrumat în executarea acestor exerciţii într-o manieră corectă, explicându-mi că trebuie să fiu mereu perfect conştientă în timp ce execut mişcările.

În tot timpul petrecut împreună, a fost evident pentru mine că Daniel Tudorache este excepţional în ceea ce priveşte modul în care înţelege pregătirea fizică în lumea tenisului şi cunoştinţele sale in acest domeniu.
Daniel are o experienţă bogată în ceea ce priveşte dinamica jocului de tenis şi abordarea lui în crearea unor exerciţii specifice a fost extraordinară. Ştiam că a lucrat şi a ajutat mulţi jucători profesionişti de tenis şi consider timpul petrecut împreună cu Daniel de nepreţuit în îmbunătăţirea abilitaţilor mele în tenis.

În opinia mea, Daniel Tudorache a atins un nivel excepţional în profesia de pregătire fizică şi nu aş ezita să îl recomand altor jucători de top la nivel mondial.”

Poza Featured Daniel Tudorache Sorana Cirstea
Poza Featured Sorana Cirstea Daniel Tudorache

Galerie Imagini

Distribuie Articolul:

Dorești să te diferențiezi prin obținerea unui avantaj competitiv în tenis?

Ai la dispoziție două opțiuni. Completează formularul alăturat sau contactează-mă direct la numărul +4 0722 305 458.

După o discuție detaliată despre background-ul tău și obiectivele pe care le ai, îți recomand o evaluare și testare fizică. Pe baza rezultatelor obținute, poți alege fie programele de pregătire fizică online, fie sesiuni de antrenament live. Momentan, mă găsești în București și sunt pregătit să te însoțesc pe drumul către succesul în tenis!

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Te-ar putea interesa și: