PREPARATORI FIZICI

Ştiu cât de greu este să găseşti informaţia necesară pentru a deveni un profesionist în adevăratul sens al cuvântului în acest domeniu. Vreau să împărtăşesc cu tine experienţa dobândită în cei peste 20 de ani ca preparator fizic în tenis.

Preparatorii fizici au multe responsabilități. Lumea tenisului este într-o continuă schimbare și totul se întâmplă foarte repede. Fie că te afli la început de drum în această profesie, fie că ai o experiență îndelungată, sunt aici să te ajut. Seminariile trimestriale se vor adresa atât celor care vor să descopere şi să profeseze în acest domeniu cât şi celor care deja profesează şi doresc o îmbunătăţire şi perfecţionare a cunoştinţelor.

8 CELE MAI IMPORTANTE RECOMANDĂRI PENTRU PREPARATORII FIZICI ÎN TENIS

DOWNLOAD GRATUIT

Vă aduc în atenţie 8 cele mai importante recomandări pentru preparatorii fizici în tenis.

Descărcarea fişierului este simplă şi gratuită. Introduceţi numele dumneavoastră împreună cu adresa de email şi o să puteţi descărca un fişier pdf cu cele mai frecvente 8 greşeli realizate de jucătorii tineri. O să primiţi link-ul de descărcare şi prin email.

 

  Putem să te contactăm prin email? *

  Folosim informaţiile furnizate de tine în acest formular pentru a păstra legătura. Te vom anunţa despre materialele noi apărute pe acest website, cursurile disponibile şi informaţii despre seminarii. Te poţi dezabona în orice moment accesând link-ul din subsolul emailului primit de la noi. Pentru mai multe informaţii te rugăm să citeşti Politica de Confidenţialitate.


  CUNOAŞTEREA SPORTIVULUI

  Preparatorii fizici trebuie să îşi cunoască sportivii cu ajutorul evaluărilor şi a testelor fizice .

  Testarea capacitaţilor fizice ale sportivilor pentru a cunoaşte capacitatea de efort analizând şi constatând calităţile motrice dar şi cele specifice.

  • Teste fizice nespecifice

   Postura;
   Calităţile fizice de bază (forţa, viteza, rezistenţa, coordonare, supleţe).

  • Teste fizice specifice

   Deplasare specifică;
   Viteza de reacţie specifică;
   Forţa specifică.

  Postură
  80%
  Forţă
  90%
  Viteză
  75%
  Rezistenţă
  95%
  Cordonare
  92%
  Supleţe
  89%

  PLAN DE ANTRENAMENT

  În funcţie de aceste testări fizice se concep programele de antrenament având în vedere atât planificarea turneelor sportivului cât şi de etapa în care se află acesta:

  color system Daniel Tudorache

  ANTRENAMENTE

  EŞTI INTERESAT?

  În cazul în care eşti interesat de o eventuală colaborare completează formularul şi ne auzim în cel mai scurt timp.

   CE SPUN SPORTIVII

   Am rugat sportivii să descrie în câteva cuvinte colaborarea dintre noi de-a lungul timpului.

   "În opinia mea, Daniel Tudorache a atins un nivel excepţional în profesia de pregătire fizică şi nu aş ezita să îl recomand altor jucători de top la nivel mondial."

   Sorana Cîrstea

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel a avut abilităţile de a mă antrena, dezvoltându-mi calitatea jocului prin pregătirea fizică."

   Marius Copil

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie, lucruri esenţiale în jocul de dublu."

   Horia Tecău

   Jucător profesionist de tenis

   "Fără nicio urmă de îndoială, abilitatea lui Daniel de a înţelege şi a antrena cele mai subtile aspecte în pregătirea fizică a adus un beneficiu enorm atât pentru creşterea performanţei cât şi sănătăţii mele."

   Florin Mergea

   Jucător profesionist de tenis

   AFLĂ PRIMUL NOUTĂŢILE

   Abonează-te la newsletter şi o să primeşti un email atunci când vor fi publicate articole noi pe website împreună cu informaţii despre seminariile susţinute de mine.
   Nu îmi place acele e-mailurile nedorite (SPAM) la fel cum cred că nici ţie nu îţi plac aşa că nu o să îţi scriu decât atunci când am ceva important să îţi transmit. Poţi să te dezabonezi în orice moment.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.