JUCĂTORI PROFESIONIŞTI

Înţeleg foarte bine prin ceea ce trece un jucător profesionist de tenis. În ultimii 20 de ani am acumulat informaţiile necesare pentru a te ajuta să treci la următorul nivel.

Jucătorii de tenis profesionişti din top au abilitatea de a lovi mingea şi în ultimul game al meciului la fel de puternic ca în primul game. Aceşti jucători profesionişti au adaptat un plan de pregătire fizică ce le permite un transfer de energie eficient şi în dezvoltarea rezistenţei musculare astfel încât ei pot să execute loviturile la un nivel foarte ridicat pe perioada întregului meci. Dacă practici tenisul de performanţă ai ajuns în locul potrivit.

8 CELE MAI IMPORTANTE RECOMANDĂRI PENTRU JUCĂTORII PROFESIONIŞTI DE TENIS

DOWNLOAD GRATUIT

Vă aduc în atenţie 8 cele mai importante recomandări pentru jucătorii profesionişti de tenis.

Descărcarea fişierului este simplă şi gratuită. Introduceţi numele dumneavoastră împreună cu adresa de email şi o să puteţi descărca un fişier pdf cu cele mai frecvente 8 greşeli realizate de jucătorii tineri. O să primiţi link-ul de descărcare şi prin email.

 

  Putem să te contactăm prin email? *

  Folosim informaţiile furnizate de tine în acest formular pentru a păstra legătura. Te vom anunţa despre materialele noi apărute pe acest website, cursurile disponibile şi informaţii despre seminarii. Te poţi dezabona în orice moment accesând link-ul din subsolul emailului primit de la noi. Pentru mai multe informaţii te rugăm să citeşti Politica de Confidenţialitate.


  IMPORTANŢA STAFF-ULUI

  Relaţia dintre sportiv – antrenorul de tenis – preparator fizic – biochimist şi psiholog este foarte importantă în dezvoltarea progresului.

  Printr-o comunicare foarte strânsă între aceştia şi nu în cele din urmă şi cu nutriţionistul se ajunge ca miciile detalii, importante, să ducă la progres.

  Ce înseamnă comunicare?

   

  • Planificarea antrenamentelor tehnico-tactice şi fizice după un plan stabilit împreună;
  • Parametrii biochimici fizici prezentaţi antrenorului de tenis şi preparatorului fizic;
  • Nutriţia şi vitaminizarea concepute în urma analizelor specifice;
  • Evoluţia sportivului în momente cheie atât în procesul de instruire cât şi în angrenajul competitiv supervizat de psihologul sportiv.

  POT SĂ TE AJUT

  Îţi ofer posibilitatea conceperii unor planificări de antrenamente pe perioade determinate, în urma unor evaluări fizice.

  Perioada pe care se pot face aceste planificări este:

  • MICROCILU – 1 săptămâna

  • MEZOCICLU – 6 săptămâni

  Dezvoltarea vitezei de reacţie specifică
  95%
  Dezvoltarea Rezistenţei
  95%
  Dezvoltarea motricităţii
  95%
  Dezvoltarea forţei
  95%
  Dezvoltarea tehnicii şi a posturii
  95%
  Îmbunătăţirea stabilităţii
  95%

  ANTRENAMENTE

  EŞTI INTERESAT?

  În cazul în care eşti interesat de o eventuală colaborare completează formularul şi ne auzim în cel mai scurt timp.

   CE SPUN SPORTIVII

   Am rugat sportivii să descrie în câteva cuvinte colaborarea dintre noi de-a lungul timpului.

   "În opinia mea, Daniel Tudorache a atins un nivel excepţional în profesia de pregătire fizică şi nu aş ezita să îl recomand altor jucători de top la nivel mondial."

   Sorana Cîrstea

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel a avut abilităţile de a mă antrena, dezvoltându-mi calitatea jocului prin pregătirea fizică."

   Marius Copil

   Jucător profesionist de tenis

   "Daniel Tudorache m-a ajutat la îmbunătăţirea echilibrului şi a vitezei de reacţie, lucruri esenţiale în jocul de dublu."

   Horia Tecău

   Jucător profesionist de tenis

   "Fără nicio urmă de îndoială, abilitatea lui Daniel de a înţelege şi a antrena cele mai subtile aspecte în pregătirea fizică a adus un beneficiu enorm atât pentru creşterea performanţei cât şi sănătăţii mele."

   Florin Mergea

   Jucător profesionist de tenis

   AFLĂ PRIMUL NOUTĂŢILE

   Abonează-te la newsletter şi o să primeşti un email atunci când vor fi publicate articole noi pe website împreună cu informaţii despre seminariile susţinute de mine.
   Nu îmi place acele e-mailurile nedorite (SPAM) la fel cum cred că nici ţie nu îţi plac aşa că nu o să îţi scriu decât atunci când am ceva important să îţi transmit. Poţi să te dezabonezi în orice moment.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.